Dankzij de steun van onze hoofd- en nevensponsors kunnen we reeds geruime tijd een kwalitatieve werking aanbieden. Daarom willen we hierbij onze sponsors heel graag bedanken voor hun voortdurend vertrouwen en steun.

Hoofdsponsor

Containers Maes

Containers Maes levert containers in diverse maten voor verschillende doeleinden zowel voor particulieren als bedrijven. We zijn bekend voor onze flexibele service en concurrentiële prijzen.

https://www.containersmaes.be/index.php/nl/

Sponsors

Theorie-blokken.be

De website waarop je voor je Belgische rijbewijs theorie-examen kunt oefenen!

https://www.theorie-blokken.be/

 

Gunter Brouns Service

30 jaar ervaring in het vak ! Techniek van tuinmachines zijn mij niet onbekend evenals herstellingen van fietsen, bromfietsen en moto's. Mijn hobby is mijn beroep geworden en hopelijk kan ik mensen helpen met mijn kennis en ervaring!
Gecertificeerd Bosch e-bike vakhandelaar

http://www.gunterbrouns.be/

OMCT, Professioneel materiaal huren is zoveel goedkoper

U kan bij ons terecht voor het huren van machines, etc.voor allerlei toepassingsgebieden. We beschikken over een zeer uitgebreid gamma, gaande van kleine machines tot zeer grote professionele toestellen zowel voor particulier, doe het zelver of professioneel gebruik.

http://www.omct.be/

Peloton, ride ahead

Een fiets kopen doe je niet zomaar … Jij wilt toch ook niets minder dan dé perfecte fiets? Wij zullen je steeds met de juiste dienstverlening, service en advies helpen om de juiste fiets, accessoires en onderdelen te vinden. Zo wordt iedere klant opgemeten alvorens hij/zij een fiets koopt. Voor herstellingen en onderhoud is bovendien iedereen welkom. Wij gaan immers voor supertevreden klanten!

http://www.pelotonbikestore.be/

Truisponsors

KBC Verzekeringen, Camps-Boven-Donckers, always a step ahead

In ons kantoor kan iedereen terecht : de particulier, de zelfstandige en kleine onderneming, de grote ondernemingen. Iedereen kan rekenen op een persoonlijke service, een menselijke manier van werken en het principe : klant is koning. Wij als uw KBC-verzekeringsagent begeleiden u op een professionele manier bij de opening van uw schadedossier en de verdere stappen in de schadeafhandeling of bij het zoeken naar de beste autoverzekering.

https://www.kbc-verzekeringen-tessenderlo.be/

Piet Vanderwaeren

Loodgieterij en dakwerken

 

Van Goidsenhoven & zoon, bouwbedrijf

Van tuinhuis tot appartement bij Kris Van Goidsenhoven kan u altijd terecht!

 

https://www.demetser.be/

Kris Mignolet vloeichappen.be

Uw specialist in het plaatsen van Anhydriet vloeichape of vloeivloeren, pleister- en isolatiewerken.

 

http://vloeichappen.be/

Vermarc Sport

In de collectie van Vermarc Sport wordt de duurzaamheid en de pasvorm van wieleroutfits hoog in het vaandel gedragen, zowel in onze dames-als herencollectie. Elk team van gepassioneerde fietsers bieden we topkledij tegen een betaalbare prijs.

http://www.vermarcsport.com/nl

Andere sponsors

VP Consulting

VP Consulting is een dynamisch en professioneel dienstverlenend bedrijf, gespecialiseerd in alle facetten van Credit Management. 

https://www.vpconsulting.be/nl/home/

Rudi's Tuin

Jarenlange ervaring in aanleggen en het renoveren van tuinen. Sierbestrating rond het huis in kasseien, klinkers, platines, blauwe hardsteen hebben voor ons geen geheimen meer. Tuinhout constructies in tropisch hardhout, tuinhuizen, terrassen, damwanden, pergola's, poorten, bruggen, tuinschermen worden allemaal op maat gemaakt.

http://rudistuin.be/

High-5 Sport Nutrion

Al onze producten werden met de grootste zorg ontwikkeld, en tot in het kleinste detail geoptimaliseerd door uitgebreid wetenschappelijk onderzoek. De High5 sportvoeding is bestemd voor iedereen die op een verantwoorde manier sport beoefent en zijn grenzen op een gezonde manier wil verleggen!

http://www.high-5.be/nl/

Garage Vanderborght

 

Uw partner in kwaliteit en service

http://www.garage-vanderborght.be/nlbe/home

Hendrickx bouwcenter te Bekkevoort

 

 

https://www.gedimathendrickx.be/

MVITRA Nationaal en Internationaal Transport

 

 

http://mvitra.be/

P&P Motors

Onze verkopers zijn dag in dag uit voor u in de weer. Zij vertellen u alles over de nieuwe wagens van Renault en Dacia. Bij P&P Motors nv kan u terecht voor zowel personenwagens als lichte bedrijfsvoertuigen tot 6,5 ton. U kan met elke auto vrijblijvend een proefrit maken. Onze kwaliteit en milieuvriendelijkheid werden beloond met het ‘Milieu Eco 2’ – label en de ISO-certificatie.

http://ppmotors.be/

ST-GraphX

Bent U op zoek naar een sticker van uw hobby, favoriete club, … Met een permanent rondrijdende autoreclame of een mooie vitrinebestickering zet je de eerste stappen naar succes. Glazen, flessen, spiegels, … kunnen we met uw persoonlijke boodschap zandstralen.Ook voor gadgets, promomaterialen, give-away's kan U bij ons terecht. Van werkkledij tot fashion, bedrukt of geborduurd. Voor een volledige color change of een gedeeltelijke wrap van uw voertuig.

http://www.stgraphx.be/


Cycling Team Glabbeek

Hoefstraat 1A,
3384 Attenrode

Email: Contact us
Website: www.cyclingteamglabbeek.be
Facebook: Cycling Team Glabbeek
Facebook agenda (privaat): Clubagenda Cycling Team Glabbeek

Panathlon-verklaring voor ethiek in de jeugdsport
Privacy-verklaring inzake de verwerking persoonsgegevens
Onze normen en waarden

© 2018 Cycling Team Glabbeek Webdesign by biqsit.be