top of page
maes containers

Containers Maes is sinds enkele jaren een trouwe sponsor en nu reeds al even onze hoofd- naam sponsor.

Yves MAES begon op zijn 21ste met ruimingswerken en containerverhuur.

Yves Maes was 21 toen hij in 2003 het recyclagebedrijf Maes Recycling Group oprichtte. De gediplomeerde landbouwer begon in bijberoep met landbouwwerken en kleine ruimingswerken. Toen een klant vroeg om een container te plaatsen stapte hij vanuit de tuin van zijn moeder in de verhuur van containers. Wegens het succes verhuisde Maes al snel naar een industrieterrein in Tessenderlo, waar hij met afvalrecyclage begon.

17 jaar later is Maes’ onderneming uitgegroeid tot een conglomeraat van bedrijven dat elk jaar meer dan 800.000 ton bouwafval in België verwerkt.

Voor al je containers en afvalverwerking, één adres :

Maes Containers/Stallaert Recycling biedt als container- en afvalverwerkingsbedrijf duurzame oplossingen aan voor al uw afvalstromen.

ContainersMaes

Deschacht is een Belgische distributeur in bouwmaterialen voor bouwprofessionals en doe-het-zelvers, gespecialiseerd in producten voor riolering en afvoer, dak-, gevel- en isolatiematerialen en folies.

De bouwprofessional kiest in de webshop en de 9 filialen

verspreid over heel België uit een productassortiment van meer dan 15.000 artikelen. Snelle levering is een van de

garanties van Deschacht. Naast bouwmaterialen krijgt de vakman in elk filiaal ook advies over de beste bouwtechnische oplossing voor zijn project.

 

logo_deschacht.png
Deschacht
logo_gunter_brouns_edited.jpg

Gunter Bouns Service
Met 2 jaar ervaring in het vak zijn techniek van tuinmachines mij niet onbekend evenals herstellingen van fietsen, bromfietsen en moto’s.

Mijn hobby is mijn beroep geworden en hopelijk kan ik mensen helpen met mijn kennis en ervaring!

Gecertificeerd Bosch e-bike vakhandelaar.

Verkoop, herstellingen en onderhoud van fietsen, E-Bikes, E-Sooters, Scooters, Tuinmachines
 

Opgelet! Om goede services te blijven garanderen kunnen wij alleen aan onze vaste en trouwe klanten onderhoud en herstellingen aanbieden!

 

Locatie & Openingsuren

Hulst 33 te 3211 Binkom (Lubbeek)

Tel: 0474 554944

gunter.brouns@telenet.be

GunterBrouns

Vangoidsenhoven Investment Group

vangoidsenhoven-investment.png
logo sponsor kbc diester verzekeringsgroep

Het KBC Diester verzekeringskantoor heeft vestigingen in Diest, Molenstede en Bekkevoort.

We willen onze klanten een unieke bijstand bezorgen door onze jarenlange ervaring in verzekeringen. Onze klant staat centraal in alles wat we doen, we bieden hem altijd een kwaliteitsvolle service en relevante oplossingen. Op die manier kunnen onze klanten op beide oren slapen en zijn ze optimaal verzekerd. Stress behoort definitief tot het verleden bij een minder leuke ervaring, zoals een schadegeval.

 

We helpen persoonlijk en digitaal met onze apps om zo tot een optimale service te komen.

VangoidsenhovenInvestment
KBC

Van Goidsenhoven & zoon, bouwbedrijf.

Voor al je bouwwerken groot of klein moet je bij Vangoidsenhoven zijn. Van tuinhuis tot appartement. Gespecialiseerd in betonnen kelders.

Ons bouwbedrijf is een familiebedrijf van 4 generaties vader op zoon. Bouwen zit dus wel degelijk in ons bloed.


De woningbouw is steeds onze specialiteit geweest maar sinds enkele jaren zijn we ook actief in de appartementsbouw. Van een klein eengezinswoning tot een appartementsblok van 125 eenheden.

Een breed aanbod dus voor onze klanten. Bouwen is vertrouwen, en dat is nu juist waar we elke dag proberen goed in te zijn.


Een zaakvoerder die mee op de werf aanwezig is, betrouwbare werknemers met jaren aan ervaring en sterke onderaannemers, dat is wat ons meer dan 60 jaar in deze sector aan de top houdt.

sponsor_vangoidsenhoven_transparant-350x115.png
DeMetser
Logo sponsor vloeichappen

Kris Mignolet, is al 20 jaar werkzaam als zelfstandig vakman.

Hij startte in 1994 als stukadoor. Ondertussen is zijn bedrijf uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met 5 werknemers in dienst.

Ze richten zich vooral op nieuwbouwprojecten en grote renovatieprojecten. Het plaatsen van Anhydriet vloeichape is vandaag hun specialiteit.

Uw specialist in het plaatsen van Anhydriet vloeichape of vloeivloeren, pleister- en isolatiewerken. Wij zijn voornamelijk actief in de regio’s Limburg, Brabant, Antwerpen en Luik.

Biesemstraat 23a
3454 Rummen, 

GSM 0475 61 18 95
Tel. 011 58 18 95

Vloeichappen

Vermarc Sport

In 1977 deed Frans Verbeeck een boude uitspraak: “ We gaan ‘s werelds beste wielerkleding ontwikkelen!”.


De visie en ervaring van de Belgische ex-profrenner bracht hem ertoe om enkel de meest geavanceerde stoffen te gebruiken en zo tegemoet te komen aan de hoogste vereisten voor zowel profrenners als gepassioneerde wielerfanaten.


Ons motto is steeds meer innoverende, meer ergonomische en lichte kledij brengen.

Vandaag staat het merk Vermarc Sport voor uitzonderlijke en gepersonaliseerde designs, uitstekende kwaliteit en een bevorderend prestatievermogen . Zijn unieke snit, comfort en het gebruik van hoogwaardige Italiaanse stoffen geven een optimale bewegingsvrijheid.

Door zijn design en vakmanschap gemaakt in Europa staat Vermarc Sport als merk garant voor kwaliteit!

logo-vermarc-sport_edited.jpg
Vermarc
2020_high-5_sportsdrink_001.png

High-5 Sport Nutrion
 

Al onze producten werden met de grootste zorg ontwikkeld, en tot in het kleinste detail geoptimaliseerd door uitgebreid wetenschappelijk onderzoek.

De High5 sportvoeding is bestemd voor iedereen die op een verantwoorde manier sport beoefent en zijn grenzen op een gezonde manier wil verleggen!

Renault P&P Motors
 

Onze verkopers zijn dag in dag uit voor u in de weer. Zij vertellen u alles over de nieuwe wagens van Renault en Dacia.

 

Bij P&P Motors nv kan u terecht voor zowel personenwagens als lichte bedrijfsvoertuigen tot 6,5 ton. U kan met elke auto vrijblijvend een proefrit maken.

 

Onze kwaliteit en milieuvriendelijkheid werden beloond met het ‘Milieu Eco 2’ – label en de ISO-certificatie.

High5PenP
sponsor_rudistuin_transparant_edited.png

Jarenlange ervaring in aanleggen en het renoveren van tuinen. Sierbestrating rond het huis in kasseien, klinkers, platines, blauwe hardsteen hebben voor ons geen geheimen meer. Tuinhoutconstructies in tropisch hardhout, tuinhuizen, terrassen, damwanden, pergola’s, poorten, bruggen, tuinschermen worden allemaal op maat gemaakt.

Na het ontwerp van uw tuin project gaan we over tot de aanleg van uw tuin.
Het grondwerk is de eerste fase van de werken als we werken met niveau verschillen gaan we de damwanden, tuinmuren of trappen dan plaatsen.
Hierna gaan we over naar de aanleg van de bestrating, het tuinpad, de oprit of het terras worden gelegd.

Van grondwerk – tot beplanting – tot het allerlaatste detail!

sponsor_hendrickx_gedimat_transparant.png

Door de jaren heen is Gedimat Hendrickx uitgegroeid tot een vaste leverancier voor heel wat bouwprofessionals en veeleisende doe-het-zelvers. Met een uitgebreid productgamma en een onberispelijke service trachten we accuraat in te spelen op de vragen en noden van de bouwmarkt.
 

Door onze jarenlange ervaring staan we garant voor:

  • kwaliteitsproducten aan scherpe prijzen

  • gemotiveerde medewerkers

  • een uitgebreide vakkennis en vaardigheden

  • advies op maat van de klant

  • een eigen en goed onderhouden wagenpark

  • vlotte leveringen


Gedimat Hendrickx is een sterk familiaal bedrijf met een lange historiek. De zaak werd reeds door meerdere generaties van de familie Hendrickx gerund. Al die tijd stonden en staan wij borg voor waarden zoals traditie – service – kwaliteit & vertrouwen.

sponsor_buve_verzekeringen_2022.jpg

Buvé verzekeringen opteert voor een conceptmatige en individuele aanpak van het dossier als zelfstandige zaakvoerder/bedrijfsleider.

Er zijn immers heel wat opportuniteiten in de fiscale toepassingen binnen de vennootschap.

De problematiek rond de voordelen alle aard en de mogelijkheid om te investeren in onroerend.
Ons aanbod is voor particulieren (mobiliteit, woning, gezin, hospitalisatie, sparen en beleggen en pensioen) als evenzeer voor ondernemers. Ook advies over slim sparen en beleggen

sponsor_elentrik_tilema_2023.jpg

Elentriek Tilema

Houtemstraat (SMH) 468
3300 Tienen

RudiGedimat
sponsor_nijswolkje_2023.jpg

Met het Nijswolkje willen we een zelfvoorzienende boerderij zijn. Zo proberen we onze ecologische voetafdruk te beperken. Onze rassen zijn bewust authentieke Belgische melkschapen. Hun spelt, tarwe, voederbonen, luzerne, klaver, mais en krachtvoedsel halen we uit eigen kweek.

We willen eerlijke producten aanbieden met een korte keten verhaal vanaf we graan zaaien tot aan hun verkoop. Onze schapenmelk verwerken we zonder toevoegingen van bewaarmiddelen of kleurstoffen. Als smaakmakers kiezen we voor een rechtstreekse aankoop van vanillestokken, aardbeien en frambozen van boeren uit de buurt, eerlijke koffiebonen, chocolade met trace program, pistache- en hazelnoten.

Door een gezamelijke achtergrond in de zorgsector is het sociale karakter van onze boerderij heel belangrijk. Met een open houding proberen we het idee van een zorgboerderij mee te nemen. We nodigen iedereen uit om onze dieren te leren kennen. Zelf is ons hele gezin op de boerderij te vinden om samen de handen uit de mouwen de steken als familie.

sponsor_vanderborght_2023.png

 Vandaag staan meer dan 30 enthousiaste medewerkers van Garage Vanderboght voor u klaar in 2 volwaardige garages (Rotselaar en Boortmeerbeek). 
Wanneer u bij ons langs komt hoeft u niet langer te twijfelen! In onze vestigingen vindt u het ganse jaar door meer dan 200 wagens. Zowel personen- als bedrijfswagens en dit als nieuwe stock-, demo- of occasiewagen. In Rotselaar zijn wij gekend als officiële Ford verdeler en als onafhankelijk verdeler voor Volvo, Jaguar en Land Rover. Onze vestiging te Boortmeerbeek werkt als onafhankelijk verdeler voor al deze merken.

U kunt de wagen van uw dromen ook volledig nieuw bij ons samenstellen! Zowel de particulier, als de fleet- of bedrijfsklant krijgt een oplossing op maat aan de juiste voorwaarden! Zelfs voor- of na uw aankoop staan we voor u klaar met zowel aanloopwagens als vervangwagens, vervang E-bikes en een service na-verkoop die tot ver buiten onze regio geprezen wordt.

bottom of page