top of page
Image by Alessio Soggetti
2022_gouden_wiel.jpeg

CYCLING TEAM GLABEEK

jeugdsportfonds_2022.jpeg
Leuk Meisje

OVER ONS

Cycling Team Glabbeek is een wielerteam uit Attenrode met ongeveer 100 jeugdrenners van 8 tot en met 18 jaar.

Opgericht in 2006 en begonnen met een handvol renners en uitgegroeid tot een degelijk jeugdteam met tal van provinciale- en nationale titels en dit steeds met renners uit eigen kweekvijver.

Sinds 2016 zijn we gestart met de uitbouw van een U17 team met als bedoeling hiermee ook nationale topprestaties na te streven. Met ons U17 nemen we niet enkel deel aan de regionale wedstrijden maar ook de grotere wedstrijden in ons land en tevens een rittenwedstrijd in het buitenland.

 

Sinds 2019 verwelkomen we eveneens een G-renster.

In het totaal behaalden we met ons team reeds over de 70 titels, bestaande uit verschillende nationale titels, meer dan 5 kampioenen van Vlaanderen en ruimschoots 58 provinciale titels en verschillende ereplaatsen op kampioenschappen. Dit steeds met renners uit eigen kweekvijver.

MISSIE

TOEKOMSTVISIE

Het bieden van een totaal concept waardoor renners binnen Cycling Team Glabbeek een totaal oplossing krijgen die hen in de mogelijkheid stelt om hun wielertalent tot volle ontplooiing te laten komen in competities aangepast aan de ontwikkeling van de renner.

Cycling Team Glabbeek biedt aan elk van zijn renners een aangepaste, gestructureerde en doelgerichte opleiding in een motiverende en ondersteunende sfeer.

DOEL

Vanaf 2020 elk jaar minstens 1 renner afleveren die prof waardig is

WAARDEN

  • Resultaten zijn geen doel op zich. Elk resultaat heeft zijn waarde en verdient waardering;

  • Trainingen en wedstrijden worden afgewerkt met respect voor elkaar en de organisatie;

  • Elke renner is belangrijk.

  • Cycling Team Glabeek heeft de panathlon van de jeugdsport onderschreven die de ethiek in de jeugdsport vastlegt

Digitale netwerkkabels

PRIVACY

De website van Cycling Team Glabbeek is in overeenstemming met de General Data Protection (GDPR) en de ePrivacy Directive 2009/136/EC (ePR).

bottom of page